Måla landskap med Carina Fogde

Landskapet i Söndrum visas i utställningen Konst, kamratskap och doft av hav upp med olika sorters penselskrift och färgskalor. Nu erbjuder vi en heldag där du får måla landskap under ledning av Carina Fogde. Abstraherade landskap i starka färger har blivit något av ett signum för Varbergskonstnären, som exklusivt delar med sig av sin erfarenhet. Ta chansen till en all inclusive-dag. Förutom konstnärsledd workshop och material ingår visning av utställningen, förmiddagsfika och lunch.

Datum: 21 augusti
Tid: Vi startar kl 10 med guidad visning, samling kl 9:45 i receptionen på Hallands Konstmuseum. Workshopen slutar ca kl 16.
Pris: 1100 kr/per person

Begränsat antal platser, endast förbokning via bokning@hallandskonstmuseum.se eller tel 035-16 23 00.