Klubb rörelse: Manu scriptus – när handen skriver

19 oktober kl 18:0019:30

19 oktober kl 18

I vår digitala värld använder vi våra händer allt mindre och även fysiska objekt som papper, pennor och bläck. Men många tycks sakna de sensibla delarna; som att hålla i en bok eller att skriva, om det så bara är egna anteckningar eller längre meddelanden till en vän. En kväll om skriftkulturer, brev och dagboksskrivande.

Klubb rörelse ingår i entréavgiften till museet. Förboka för att säkra din plats via bokning@hallandskonstmuseum.se eller 035-16 23 00. Mer information om programmen läggs upp löpande.

Klubb rörelse är en programserie där du kan förvänta dig experimentella och konstartsöverskridande verk, krockar mellan uttryck och intressanta möten. Programserien är ett samarbete mellan Kultur i Halland – Film, Rum för Dans, Litteratur, Musik Hallandia och Art Inside Out samt Konst i Halland och Hallands Konstmuseum.