Familjesagor

I utställningen Gränsland – ur samlingen har vi skapat fyra sagor utifrån några av konstverken i utställningen. Scanna QR-koderna i utställningen med mobilkamera eller besök shlm.se där vi samlat våra audioguider.

Upptäckarpaket

Upplev konsten i Gränsland – ur samlingen samt museets konstfulla trädgård med våra upptäckarpaket för familjen. Passar för barn från ca 5 år. Upptäckarpaketen finns att hämta i museets reception.

Öppen ateljé

Hallands Konstmuseums ateljé är öppen lördag och söndag kl 12-15. Inspireras av våra utställningar eller skapa fritt. Drop in i mån av plats. OBS! Den 20 augusti har ateljén stängt.

Museiklubben

På Hallands Konstmuseum finns en Museiklubb för barn mellan 6-12 år. Att vara med är gratis och som medlem får du inbjudningar till våra klubbträffar med olika teman. Vi upplever andras konst och skapar vår egen. Oftast ses vi på lördagar kl 13-15, några gånger per termin.

Vill du bli medlem? Skriv namn, födelseår, adress, mejladress och telefonnummer i ett mejl till museiklubben@hallandskonstmuseum.se I ämnesraden skriver du ”Medlemskap i Museiklubben”.