glow

Fototävling inför utställningen Gyllene Ögonblick

Vem får delta?
Amatörer och entusiaster som fyllt 18 år. Enda kravet är att det är du som är fotografen och att bilderna ej publicerats tidigare i ett kommersiellt sammanhang.

Så här deltar du:

📸 Gilla inlägget om tävlingen på Hallands Konstmuseums instagramkonto och följ @hallandskonstmuseum på Instagram

📸 Tagga i inlägget en eller flera personer som du också tycker bör delta i tävlingen

📸 Posta i ditt instagramflöde det bästa musikfotot du tagit – endast fantasin sätter gränserna

📸 Skriv var och när du tagit fotot

📸 För att delta krävs att du har ett öppet konto

📸 Använd hashtaggarna #gylleneögonblick_tävling och #hallandskonstmuseum

📸 Du får delta med obegränsat antal bilder, dock en bild per inlägg

📸 Tävlingen pågår till och med 15 mars

Vem vinner?
Tre bidrag får äran att visas i utställningen Gyllene Ögonblick. Två bidrag utses av en jury och det bidrag med flest gilla-markeringar vinner den tredje platsen. Vinnarna kontaktas snarast efter tävlingens slut via DM, och offentliggörs i inlägg på Hallands Konstmuseums instagram under vernissagedagen den 29 april.

Jury
Juryn består av Anders Tengner (musikjournalist), Mattias Johansson (fotointendent) samt Therés Stephansdotter Björk (fotograf).

Bildkvalitet
Inlämningen av vinnande bidrag sker endast digitalt. För att dessa ska kunna skrivas ut till utställningen så behöver originalfilen vara i bästa möjliga upplösning. Minimikrav är dock 3000 pixlar i 300 dpi, sparad som tif eller jpg. OBS! Endast stillbilder! Vinnarna får sina inramade verk efter avslutad utställning.

Marknadsföring
Tävlande bidrag kan komma att publiceras på Hallands Konstmuseums hemsida och i sociala medier utan ersättning. Hallands Konstmuseum förbehåller sig även rätten att erbjuda fotografier till pressen för fri publicering i samband med mediebevakningen av utställningen Gyllene Ögonblick. Fotografens namn uppges. Bilder kan komma att beskäras.

Juridisk information
Hallands Konstmuseum behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och Stiftelsen Hallands Länsmuseers personuppgiftspolicy. Hallands Konstmuseum behöver ditt samtycke för deltagande i tävlingen. Genom att skicka in tävlingsbidrag ger du samtycke till personuppgiftsbehandling. Vi följer Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Fotografen ansvarar för att eventuellt identifierbara personer på bilderna har givit sitt samtycke.

Läs mer om personuppgiftspolicyn inom Stiftelsen Hallands Länsmuseer