Stiftelsen Hallands länsmuseer söker en ekonom till Administrativa enheten

Arbetsgivare
Stiftelsen Hallands länsmuseer
Tollsgatan 7
302 32 HALMSTAD
Tel 035-19 26 00
www.hallandslansmuseer.se

Stiftelsen Hallands länsmuseer driver museiverksamheten vid Hallands Konstmuseum och Hallands kulturhistoriska museum samt Kulturmiljövård i länet. Vi är Hallands största regionala kulturinstitution med ett sjuttiotal anställda. Övergripande i stiftelsen finns en administrativ enhet med säte i Halmstad. Denna inkluderar ekonomifunktionen till vilken vi nu söker en ny medarbetare.

Vi utgör ett glatt gäng som bollar små och stora saker för att hitta lämpliga och smidiga lösningar. Enheten står inför ett spännande utvecklingsarbete då vi behöver säkerställa kontinuitet vilket i sin tur leder till en viss omorganisation av ekonomifunktionen.

Som ekonom hos oss arbetar du, tillsammans med ytterligare två ekonomer, med varierande arbetsuppgifter som t.ex. bokföring, redovisning, bokslut, budget, ekonomistöd till chefer, kund- och leverantörsreskontra samt hantering av dagskassor.

Då stiftelsen även har verksamhet i Varberg förekommer arbete på plats där och därmed resor inom tjänsten.

Du förväntas ha god förmåga att samarbeta och samverka, både inom det egna området och inom stiftelsen som helhet. Du förväntas också arbeta med utveckling och kvalitetssäkring inom ekonomifunktionen. Du behöver kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning ekonomi/redovisning eller motsvarande, har erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete med arbete inom ekonomi- /affärssystem, har goda kunskaper i excel och god kommunikativ förmåga med flytande svenska i tal och skrift.

Omfattning
Heltid 100%

Varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön
Månadslön. Individuell lönesättning.

Placeringsort
Halmstad (övervägande), Varberg.

Kontaktperson
Åsa Mattsson, Administrativ chef, 0733-83 73 29
asa.mattsson@hallandslansmuseer.se
Lotta Bodmar, HR, 035–192607,
lotta.bodmar@hallandslansmuseer.se

Facklig företrädare
Sofie Rehnström, SACO-DIK, 070-348 09 63
Ola Jäverbo, VISION, 0763-43 41 47

Ansökan
Vi ber dig skicka ansökan med löneanspråk senast 2022-08-14
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, därför ber vi dig att ansöka snarast.

Skicka ansökan till
ansokan@hallandslansmuseer.se
ange ”Ekonom” i ärendefältet

Välkommen med din ansökan!

Stiftelsen Hallands Länsmuseer Halmstad och Varberg omfattas av offentlighetsprincipen vilket innebär att dina ansökningshandlingar kan komma att begäras ut. Alla som begär ut allmänna handlingar kan därmed ta del av dina personuppgifter.

Vi behandlar dina personuppgifter enligt gällande Dataskyddsförordning (GDPR) och enligt vår personuppgiftspolicy, vilken finns på: www.hallandslansmuseer. se/policys-viktiga-dokument.html.

Observera
Vi godtar bara ansökningar via e-post.
Vi undanber oss kontakter med annonsförsäljare i detta ärende.