Konferens och möte på Hallands Konstmuseum

Förlägg nästa möte eller konferens på Hallands Konstmuseum. Vi erbjuder en unik miljö som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande. Vi hjälper gärna till och skräddarsyr ett program som passar för just er grupp.

Under dagen har ni tillgång till alla utställningar, komplettera gärna din lokalbokning med en guidad visning.

I närheten hittar du flera hotell och restauranger för att skapa den perfekta konferensupplevelsen.

Vad ingår?

I samtliga lokalhyror ingår städning före och efter användning, tillgång till teknisk utrustning, samt att en värd är behjälplig under arrangemanget. Under dagen har ni tillgång till alla utställningar på Hallands Konstmuseum. Om ni önskar ges också, vid överenskommen tidpunkt, en kort guidad introduktion på ca 15 minuter till verksamheten och rummet ni befinner er i. Önskas en längre guidning i någon av våra aktuella utställningar eller i byggnaden, på ca 45 minuter, ordnar vi gärna det enligt särskild överenskommelse.

Läs mer om våra utställningar

Rabatt på guidad visning vid lokalbokning

Boka gärna en guidad visning på ca 45 min i samband med att du hyr lokal, då ger vi rabatt. Vi erbjuder en visning för 800 kr, ordinarie pris är 1200 kr + 60/pers. Observera! Erbjudandet gäller ej vid bokning av lokal kvällstid.

Tider det är möjligt att boka

Vardagar
Förmiddag kl. 8-12
Eftermiddag kl. 12.30-16.30
Onsdagskvällar kl. 17-20
För bokning övriga tider kontakta oss för ett skräddarsytt prisförslag.

Information och bokning

Vill du boka någon av våra lokaler?

Skicka ett mejl till bokning@hallandskonstmuseum.se med din förfrågan eller kontakta oss på telefon 035-16 23 00.

Bokningsbara lokaler

Biblioteket

Välkommen in i vårt specialdesignade bibliotek. Gustav Person är möbelformgivare och har arbetat med det nya biblioteket som ligger i den äldre byggnaden. Utifrån samlingen och nya presentationsmöjligheter har han gett unik form åt såväl bokhyllor som sittplatser och möteslokal. Lampor inspirerade av Dunis plastmuggar är ett exempel, en tapet med bingemönster ett annat.

Antal personer: max 20
Möblering:
Fast möblering, lämpar sig för sammanträden och föredrag
Utrustning:
högtalare, projektor, duk, clickshare för inkoppling till egen dator (kompatibel för både Mac och PC)
Fika intas i kafét: I biblioteket är det inte tillåtet med mat och dryck. Vid bokning av fika dukas denna fram i vårt trevliga kafé med utsikt över Nissan och trädgården.
Kostnad:
Halvdag: 3000 kr + moms
Heldag: 5000 kr + moms
Onsdagskväll: 3000 kr + moms. Observera! Entré till museets utställningar ingår ej vid kvällsbokning, då tillkommer 60 kr/pers.

Biblioketet på Hallands Konstmuseum

Ateljén

I det som tidigare var ett konstmagasin finns nu en ateljé med plats för eget skapande och workshops. Ateljén är öppen för alla under vissa bestämda tider men går också att boka för kurser och aktiviteter.

Antal personer: max 30
Möblering:
Bord och stolar som kan möbleras om utefter behov
Utrustning:
ingen fast teknisk utrustning, projektor finns att låna för projicering mot vägg
Kostnad:
Halvdag: 2750 kr + moms
Heldag: 3500 kr + moms
Onsdagskväll: 2750 kr + moms.

Boka Ateljén på Hallands Konstmuseum

Hörsal

Industridesignern Jenny Nordberg har utformat hörsalen i samarbete med flera konstnärer och formgivare som hon bjudit in; Hilda Hellström har gjort golvet, Hanna Nilsson och Sofia Østerhus från Byggstudio har skapat väggpanelen, Kajsa Willner har formgivit borden och Milan Kosovic, talarstolen. Jenny Nordberg själv har bland annat formgivit sittmöbler.

Utifrån detta har hon formulerat konceptet 80+ där inredningens färger och material ska vara tidlösa och hålla länge, minst 80 år.

Hörsal halv

Antal personer: max 50
Möblering:
biosittning. Vid behov av annan möblering tillkommer en kostnad på 500 kr/bokning.
Utrustning:
projektor, duk, högtalare, hörslinga, DVD-spelare, mikrofoner (mygga, handmikrofon, bordsmikrofon) HDMI eller AirMedia för uppkoppling mot egen dator.
Kostnad:
Halvdag: 5000 kr + moms
Heldag: 6250 kr + moms
Onsdagkväll: 5000 kr + moms.

Boka halva hörsalen